Socialt engagemang

UNITED BANKERS ÄR VÄNFÖRETAG TILL RÄDDA BARNEN FÖR 2021

 

Att vara ett ansvarsfullt företag är centralt för oss. Vi har därför valt att understöda Rädda Barnen i form av ett ekonomiskt bidrag mot bakgrunden av deras målmedvetna och långsiktiga engagemang i över 100 länder där de arbetar för alla barns självklara rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Att rädda barnen är att rädda världen.

 

Bild med ett barn. I år stödjer vi Rädda Barnens arbete.

Bild med ett barn. I år stödjer vi Rädda Barnens arbete.

 

 

SPONSORERING

 

Som ett led i vårt sociala engemang har vi sedan ett par år valt att sponsra en ung talangfull alpin skidåkare - Lukas Karlberg. Vi vill med vår sponsoring hjälpa och bidra till att en ung och talangfull idrottare får förutsättningar att uppfylla sina drömmar och mål.

 

 

Lukas ingår sedan ett par år tillbaka i Sveriges alpina landslagets träningsgrupper. Lukas är 21 år och kommer från Ekerö/Stockholm, och började sin skidkarrär i Mälaröarnas Alpina Skidklubb.

 

Lukas är en ung lovande alpin talang som vi på United Bankers valt att stödja. Lukas tog studenten från Malungs Alpina riksidrottsgymnasium för ett år sedan och tog då en plats i det alpina juniorlandslaget. Trots den föregående korthuggna säsongen med Covid-19, kunde Lukas bärga flera värdefulla placeringar som påverkade hans världsranking positivt. Bland annat seger och pallplats i Far East Cup, uttagning till JVM och flera vinster på FIS tävlingar på hemmaplan. En stark säsong som gav utdelning. I år fick Lukas förtroendet att axla ett uppdrag i landslagets träningsgrupp 1.

 

Vi på United Bankers gratulerar till uttagningen och ser med spänning fram emot årets tävlingssäsong!